ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 16:00

image

Καθε εβδομάδα με διαφορετική θεματική ενότητα, αλλά με ίδιο σκοπό και στόχο!

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
17 Ιουνίου – 21 Ιουνίου

Την ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ γνωρίζουμε τη Θεσσαλονίκη μας, με επισκέψεις σε μουσεία, μνημεία, χώρους πολιτισμού, αθλητισμού και ομαδικών δραστηριοτήτων. Γιατί η πόλη μας έχει μεγάλη ιστορία, πολλές ταυτότητες, είναι σημαντικό σταυροδρόμι και αξίζει να προσπαθήσουμε να την γνωρίσουμε. Και που ξέρεις; Άλλωστε τα παιδιά δεν είναι αυτά που θα την κάνουν ακόμη καλύτερη;

image
image
image
image

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ
24 Ιουνίου – 28 Ιουνίου

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ, το πράσινο νικάει το γκρί…. Αυτή την ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, μιλάμε για το σπίτι μας, τον πλανήτη ΓΗ! Παίζουμε με αυτοσχέδια παιχνίδια από αντικείμενα που μόνο εμείς μπορούμε να μεταμορφώσουμε σε χρήσιμα πράγματα! Προσπαθούμε στα παιχνίδια των σταθμών να «πείσουμε τους μεγάλους» να αλλάξουν τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας, ακούμε την μητέρα φύση και αθλούμαστε για να μάθουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινάει από την αυτοπροστασία και τα απλά καθημερινά πράγματα.

HAPPY TRAVELERS
1 Ιουλίου – 5 Ιουλίου

Την ΤΡΙΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, περιπλανιόμαστε στις ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ως άλλοι HAPPY TRAVELLERS! Αφού αντιληφθούμε με απλά παιχνίδια τα μέσα μεταφοράς (αεροπλάνο, πλοίο κλπ), “πετάμε” κάθε μέρα σε μια διαφορετική χώρα. Γυμναζόμαστε με τα αθλήματα της κάθε χώρας. Διαλέγουμε γεύσεις από εκεί που ταξιδέψαμε και μαγειρεύουμε στο Masterchef του Generation Next. Στα εργαστήρια μας κατασκευάζουμε κάτι από αυτά που μας προτείνουν οι τέχνες των χωρών.

image
image
image
image

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ
8 Ιουλίου – 12 Ιουλίου

Η Επιστήμη και η τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου αλλά και η δίψα του για την ανακάλυψη του αγνώστου είναι το θέμα της 4ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ “ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ”. Η τεχνολογία μέσα από το παιχνίδι και τον αθλητισμό (μιας άλλης προσέγγισης), την παρατήρηση και την βιωματική ενασχόληση μαζί της, γίνεται ακόμα πιο ελκυστική.

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
15 Ιουλίου – 19 Ιουλίου

Πριν από την γραπτή ιστορία, οι μύθοι και οι διηγήσεις εξιστορούσαν για τα παλιά χρόνια και τα κατορθώματα τους, με ένα τρόπο που μάλλον είναι ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων. Με αυτό τον τρόπο την τελευταία εβδομάδα (για φέτος) θα διηγηθούμε στα παιδιά μας, ότι ξεχωρίζει από τις δραστηριότητες μας φτιάχνοντας ένα παραμυθένιο ψηφιδωτό.

image
image
image
image
image
image
image
image

Δημιουργική Απασχόληση

Βρίσκουμε διαρκώς νέους τρόπους να μάθουμε μέσα από το παιχνίδι και απο δημιουργικές δραστηριότητες

Εξαιρετική Παιδαγωγική Ομάδα

Με μια ομάδα που αγαπά υπερβολικά αυτό που κάνει και αλληλεπιδρά με τα παιδιά

Ευγενής Άμιλλα

Μαθαίνουμε να βλέπουμε τον άλλο ως συναγωνιστή, συνεργάτη, για να δούμε εάν μπορούμε να εκπληρώσουμε τον κοινό μας στόχο.